Team Maarten

Team Maarten zet zich in om geld in te zamelen voor kankeronderzoek en jij kan daar onderdeel van worden!

Maarten van der Weijden heeft dit jaar verschillende sportevenementen op zijn kalender staan waar hij met Team Maarten aan deel gaat nemen. Team Maarten bestaat uit sportievelingen die samen met Maarten van der Weijden op een (of meerdere) sportevenement(en) een prachtige prestatie willen neerzetten en daarmee hun uiterste best doen om €1000,- in te zamelen voor de Maarten van der Weijden Foundation, waarvan 100% naar kankeronderzoek gaat! Haal je minder geld op dan is dat natuurlijk ook helemaal goed! We zijn dankbaar voor elke euro. Maar we houden van doelen stellen. Samen alles geven voor de kankerpatiënt. Doe je mee? 

Maarten geeft alles, doe jij mee?

Maarten van der Weijden zet zich al jaren sportief in voor kankeronderzoek en -projecten. Hij geeft alles. Doe je met hem mee? 

Bekijk alle evenementen

 

Mocht het evenement waarvoor je je hebt ingeschreven om in Team Maarten aan mee te doen onverhoopt niet kunnen doorgaan, dan zorgen wij ervoor dat het ingezamelde donatiegeld alsnog naar het geselecteerde project gaat. Het is voor ons ondoenlijk om een groot aantal losse donaties terug te storten. We hopen dat je hier begrip voor hebt. Wat betreft het inschrijfgeld gelden de deelnemersvoorwaarden van de betreffende evenement-organisator. 

Lees meer Lees minder