Duinentrail Schoorl 2020

Closed You can't donate or start fundraising anymore

UPDATE: Op basis van de coronamaatregelen die per 14 oktober gelden, heeft de eventorganisator helaas moeten besluiten dat de Duinentrail Schoorl 2020 op de geplande datum niet kan doorgaan. Tot wanneer evenementen verboden zijn, is voor ons allemaal onbekend. Zodra hierover meer duidelijkheid is, communiceren we een nieuwe datum.

-------------------------------------

In actie voor ongeneeslijk zieke patiënten

Tijdens en na zijn leukemie-behandelingen maakte Maarten veel wandelingen door de Schoorlse duinen. Samen met zijn maatje en kamergenoot in het ziekenhuis Bob. Op deze plek loopt hij op 25 oktober samen met 25 andere lopers de Duinentrail Schoorl 2020. Met elkaar vormen ze Team Maarten en halen ze zoveel mogelijk geld op voor een door onze medische adviesraad geselecteerd onderzoeksproject. Het doel van dit project is dat mensen met ongeneeslijke kanker en hun naasten optimale hulp krijgen in het ziekenhuis, en daardoor een betere kwaliteit van leven.

In deze video vertelt het team dat dit onderzoek graag wil uitvoeren je hoeveel dit zou betekenen. Voor patiënten, hun naasten, en henzelf. 

Start jouw inzamelingsactie 

Ben jij een van de 25 lopers in Team Maarten in Schoorl? Start dan nu jouw inzamelingsactie hieronder!

Let op: maak hier alleen een donatiepagina aan als je van ons een e-mail hebt ontvangen waarin we bevestigen dat jij in Team Maarten meedoet in Schoorl.

Doneer

Wil jij Team Maarten helpen om dit project mogelijk te maken? Doneer dan nu!