Normal 07fc261b52bc87084f650b674d487da0910fabc0

Workumerwaard Loop 2020

Raised

2.630
65% reached of total of €4.000
Closed You can't donate or start fundraising anymore

UPDATE: Op basis van de coronamaatregelen die per 14 oktober gelden, heeft de eventorganisator helaas moeten besluiten dat de Warkumerwaard Loop op de geplande datum niet kan doorgaan. Tot wanneer evenementen verboden zijn, is voor ons allemaal onbekend. Zodra hierover meer duidelijkheid is, communiceren we een nieuwe datum.

----------------------------------------------------

Team Maarten doet op zaterdag 31 oktober mee aan de 1e Workumerwaard Loop, door natuurgebied WarkumerwaardSamen met 40 andere lopers vormt Maarten Team Maarten. Met elkaar halen we zoveel mogelijk geld op voor het door de eigen Medische Adviesraad van de Maarten van der Weijden Foundation geselecteerde onderzoeksproject TIPZO (Tijdige Integratie Palliatieve Zorg in de Oncologie). Dit project heeft als doel dat mensen met ongeneeslijke kanker en hun naasten optimale hulp krijgen in het ziekenhuis.

De Workumerwaard Loop is een alternatief voor de 30e zogeheten Strontraceloop, die in verband met het coronavirus is geannuleerd. Dit vervangende evenement organiseert de eventorganisatie binnen de richtlijnen van het RIVM. Naast de bekende Strontracelooproutes van 15,2 en 7,2 km kun je bij de Workumerwaard Loop ook een halve marathon (21,1 km) lopen. Naast 100% van het donatiegeld dat Team Maarten met deze loop inzamelt, gaat ook 30% van de inschrijfgelden naar de onze Foundation. 

In de video hieronder vertelt het team dat het geselecteerde onderzoeksproject heel graag wil uitvoeren je hoeveel het zou betekenen als dit kon. Voor patiënten, hun naasten, en henzelf.

Start jouw inzamelingsactie 

Wil jij een van de 40 lopers in Team Maarten voor de Workumerwaard Loop worden? En ben je bereid om je stinkende best te doen om minimaal €1.000 aan donatiegeld op te halen? Start dan nu jouw inzamelingsactie hieronder! 

Doneer

Wil jij Team Maarten helpen om het TIPZO-project mogelijk te maken? Doneer dan nu!