Normal adba5d7e316b1b0f01c6dfb00f6cd5931fdb2efb

NN Zevenheuvelenloop 2020

Raised

1.495
37% reached of total of € 4.000

Still to go:

UPDATE: Op basis van de coronamaatregelen die per 14 oktober gelden, heeft de eventorganisator helaas moeten besluiten dat de NN Zevenheuvelenloop op de geplande datum niet kan doorgaan. Tot wanneer evenementen verboden zijn, is voor ons allemaal onbekend. Zodra hierover meer duidelijkheid is, communiceren we een nieuwe datum.

-------------------------------------

Team Maarten doet op zondag 15 november mee aan de NN Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Samen met 40 andere lopers vormt Maarten Team Maarten. Met elkaar halen we zoveel mogelijk geld op voor het door de eigen medische adviesraad van de Maarten van der Weijden Foundation geselecteerde onderzoeks-project TIPZO (Tijdige Integratie Palliatieve Zorg in de Oncologie). Dit project heeft als doel dat mensen met ongeneeslijke kanker en hun naasten optimale hulp krijgen in het ziekenhuis.

De NN Zevenheuvelenloop is één van de eerste hardloopwedstrijden die sinds de komst van het coronavirus doorgaan. De eventorganisator heeft diverse coronamaatregelen getroffen.

Al sinds 1984 wordt de Zevenheuvelenloop op de derde zondag van november in de omgeving van Nijmegen georganiseerd. Het parcours is 15 kilometer lang en staat bekend als een van de mooiste en snelste parcours. In 2019 kreeg de loop de ‘European Race of the Year Award’ van de Europese atletiekfederatie (EAA). De loop won deze prijs, omdat zij zich onderscheidt op het gebied van duurzaamheid, sociale integratie en maatschappelijke betrokkenheid.

In de video hieronder vertelt het team dat het geselecteerde onderzoeksproject heel graag wil uitvoeren je hoeveel het zou betekenen als dit kon. Voor patiënten, hun naasten, en henzelf.

Start jouw inzamelingsactie 

Wil jij een van de 40 lopers in Team Maarten voor de NN Zevenheuvelenloop worden? En ben je bereid om je stinkende best te doen om minimaal € 1.000 aan donatiegeld op te halen? Start dan nu jouw inzamelingsactie hieronder!

Doneer

Wil jij Team Maarten helpen om het TIPZO-project mogelijk te maken? Doneer dan nu!